Iedereen met een geschikt dak moet zonnepanelen kunnen neerleggen. Daar kan ZonnepanelenDelen bij helpen door het benodigde bedrag te lenen via ZonnepanelenDelen bij ZonneDelers. 


Met ZonnepanelenDelen willen wij graag zonne-energie voor iedereen in Nederland beschikbaar maken, zonne-energie van iedereen voor iedereen.


Financieer je zonne-energieproject

Ben of ken je een organisatie met een geschikt dak? Dan kun je nu direct profiteren van een lagere energierekening en zorgen voor meer duurzame energie in Nederland. ZonnepanelenDelen zorgt voor een eenvoudigere en snellere financiering van je project. 


Wat betekent dit voor jou als projecteigenaar?

  • Je krijgt zonnepanelen op jouw dak, zonder het gehele bedrag zelf te investeren. Het benodigde bedrag leen je via ZonnepanelenDelen bij ZonneDelers. De looptijd van de lening hangt af van de situatie en zal zo'n 15 jaar zijn.
  • De rente die je betaalt op de lening is afhankelijk van de stroomproductie van de zonnepanelen en de stroomprijs op de energiemarkt. Dus mocht de productie, om wat voor reden dan ook, tegenvallen, dan betaal je ook minder rente over jouw lening.
  • Je bespaart vanaf dag 1. Uitgangspunt is dat je minder betaalt aan de lening van de zonnepanelen dan op dit moment aan de energiemaatschappij. 
  • Na 15 jaar zijn de zonnepanelen afbetaald en is de zonnestroom gratis.


Ga naar financiering.zonnepanelendelen.nl om een voorstel te laten maken. Na ontvangst van de gegevens zullen wij een voorstel maken. Als er zaken onduidelijk zijn en je nog vragen heeft dan horen wij het graag.


De afgelopen 5 jaar hebben wij met ZonnepanelenDelen zo'n 100 projecten succesvol gefinancierd. We gaan ook graag voor jou aan de slag.