ZonnepanelenDelen biedt op verschillende manieren  inzicht in de zonnestroom productie van de ZonneDelen, de investeringen in de zonne-energieprojecten. Dat zijn:

1. Het persoonlijke dashboard van ZonnepanelenDelen. Je kunt deze ook als app op je telefoon of tablet installeren.
  2. De persoonlijke maandelijkse rapporten die via e-mail worden verstuurd.
  3. Het jaarlijks Zonnig Bericht met de hoogte van de productie en ZonneRente van het afgelopen ZonneRente jaar.
  4. Het statistiekendashboard met de productie en verwachting per ZonneDeel, per project.

Maandelijkse rapporten

Elke maand stuurt ZonnepanelenDelen jou een maandrapport met daarin de zonnestroom productie van de zonne-energieprojecten waarin jij hebt geïnvesteerd.

Deze email wordt aan het begin van de maand verstuurd met daarin op de eerste pagina de totalen van je projecten. Op de volgende pagina's zijn de gegevens per project weergegeven.

Notificaties aanpassen

Je kunt zelf bepalen welke e-mails je van ZonnepanelenDelen wilt ontvangen. Dit kun je (na inloggen) veranderen bij notificaties in je profiel. De notificaties die je aan- en uit kunt zetten:

- 3 weken voor het aflopen van een ZonneRente jaar krijg je een herinnering om je gegevens te controleren.

- Maandelijks krijg je een overzicht van de productie van jouw projecten.

- Jaarlijks sturen we per project het ZonneRente bericht waarin jouw opbrengsten worden gespecificeerd.