Wanneer je geen nieuwe investeringsmogelijkheid wilt missen, kun je je inschrijven op de voorinschrijvingslijst of je abonneren op de nieuwsbrief van ZonnepanelenDelen.


Geen project missen

ZonnepanelenDelen lanceert telkens nieuwe zonne-energieprojecten waarin je kunt investeren. In een bepaalde tijd halen de zonne-energieprojecten op het platform de financiering op voor de zonnepanelen. Soms gebeurt dit in slechts enkele uren. 


Wil je niet missen wanneer er een nieuw zonne-energieproject live gaat op ZonnepanelenDelen.nl? Dan heb je twee opties om je aan te melden: 

  1. Je meldt je geheel vrijblijvend aan voor de voorinschrijvingslijst waarbij je als eerste - soms zelfs exclusief - op de hoogte bent bij een nieuw zonne-energieproject: https://www.zonnepanelendelen.nl/voorinschrijving 
    • En daar halen je weer vanaf als je het vooringeschreven bedrag ook hebt geïnvesteerd.  
  2. Of je kunt je abonneren op deze mailinglist (Update mij bij elk nieuw project op ZonnepanelenDelen), waarbij we altijd een update uitsturen bij het openbaar zetten van nieuwe projecten: https://www.zonnepanelendelen.nl/nieuwsbrief 
Natuurlijk kun je je voor beide lijsten ook weer eenvoudig uitschrijven.