'If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together." Samen kunnen we verandering realiseren. En uiteindelijk sneller ook. 


Crowdfunding is het principe waarbij een grote groep investeerders samen zorgt voor het totale bedrag. Als dit bedrag in een tijdsinterval is opgehaald dan gaat het project door. Is dit niet gelukt dan wordt het geïnvesteerde kapitaal teruggestort en gaat het project niet door. Het is alles of niets. Gelukkig hebben we op ZonnepanelenDelen tot nu toe alle projecten succesvol gefinancierd. 


De ZonneDelen worden middels crowdfunding verkocht aan een grote groep mensen die graag willen investeren in zonne-energie. Bijvoorbeeld omdat ze zelf geen eigen dak hebben, een ongeschikt dak hebben of omdat ze niet de middelen hebben om te investeren in een eigen zonne-energiesysteem. Deze investeerders kunnen uit heel Nederland komen. 


Alle crowdfunders samen zijn vertegenwoordigd in een trustee zodat iedereen één aanspreekpunt heeft in het theoretische geval van onenigheid. 


Samen kunnen we er voor zorgen dat er meer zonne-energie in Nederland komt en de energietransitie sneller plaats vindt!