• Lees op de projectpagina van ZonnepanelenDelen de informatie over het project, inclusief informatie memorandum.
  • Selecteer het investeringsbedrag
    • Als het investeringsbedrag (of de som van de investeringen tezamen) boven de 500 euro uitkomt verschijnt er een korte investeerderstoets zodat je kunt zien of je de investering begrijpt;
    • Vul jouw gegevens in;
    • Accordeer de overeenkomst;
    • Betaal via iDeal, de investering komt bij de derdengeldenrekening van Buckaroo te staan;
    • Via email krijg je bevestiging van jouw investering.
  • Help mee om het project op 100% te krijgen en zo samen te zorgen voor meer zonne-energie!
  • Als de 100% financiering is gehaald dan zal de uitgevende instelling hierna formeel de toewijzing en de uitgifte van de ZonneDelen verzorgen, dit is maximaal 5 dagen na het aflopen van de crowdfundingperiode.
    • Slaagt de crowdfunding niet dan wordt het geïnvesteerde bedrag teruggestort.
  • Je krijgt via email een bevestiging van de toewijzing en uitgifte van de ZonneDelen.
  • ZonnepanelenDelen verstuurt alle projectgegevens vervolgens naar de persoonlijke portal MijnStroom.
  • ZonnepanelenDelen nodigt alle investeerders (ZonneDelers) uit via email om zich te registreren voor MijnStroom.
  • Via MijnStroom, de mobiele ZonneDelen (iOS) app en via de maandrapporten blijf je op de hoogte van de zonnestroom productie.
  • Elk jaar ontvang je de waarde van de zonnestroom, op het moment in het jaar dat de ZonneDelen zijn uitgegeven, via de samenwerkende energieleverancier of direct via je bankrekeningnummer.
  • Einde looptijd van de ZonneDelen heb je de volledige investering weer terug ontvangen.

• De zonnepanelen blijven na einde looptijd zonnestroom produceren voor de dakeigenaar die zo profiteert van het feit dat het dak beschikbaar is gesteld.