Opbrengst zonnepanelen hoger dan aflossing en rente samen. Dit wordt bereikt door het beschikbaar stellen van het dak, zonder dat er een investering nodig is van de gebouweigenaar zelf. 


Gebouweigenaren hebben meerdere voordelen van het plaatsen van een zonne-energiesysteem:

  1. Direct korting op de energierekening 
  2. Meer duurzame bedrijfsvoering
  3. Gratis zonnestroom na afloop van de looptijd van de ZonneDelen voor de rest van de levensduur van de zonnepanelen (circa 30 jaar). 
  4. Positieve marketing van het eigen bedrijf onder een duurzame doelgroep

En het kost niks! De gebouweigenaren hoeven zelf niet te investeren en kunnen het kapitaal gebruiken voor de eigen bedrijfsvoering. Daarbij hebben de gebouweigenaren geen omkijken naar het project, omdat zij via de portal van ZonnepanelenDelen volledig worden ontzorgd in het beheren van het zonne-energieproject en de financiering. Er hoeft slechts eenmaal per jaar een factuur te worden geaccordeerd.


Mocht je als bedrijf mee willen werken aan de energietransitie en heb je een geschikt dak voor zonnepanelen, dan is er geen drempel meer om een eigen duurzame energie centrale te starten. Vanaf de start profiteer je van zonne-energie uit je eigen zonnepanelen, zonder dat het ten kosten gaat van de financieringscapaciteit van jouw organisatie. Zonnepanelen met financiering: De zonnepanelen betalen zichzelf af en je hebt direct voordeel door een lagere energierekening. Zo kun jij makkelijk zelf de volgende stap zetten in het MVO-beleid.


ZonnepanelenDelen is een manier om samen een zonne-energie project te financieren. 


Om een project te financieren gaan projecteigenaren in de traditionele situatie naar een bank om een kredietaanvraag te doen en zo kapitaal te krijgen voor de bouw van een zonnedak of zonnepark. 


De bedragen voor de financiering van zonne-energieprojecten zijn echter van een omvang die voor veel marktpartijen lastig is om te behandelen. Het is voor banken uitdagend om voor projecten kleiner dan een miljoen euro, specifieke bank projectfinanciering te verstrekken. ZonnepanelenDelen biedt hier een uitkomst en biedt een mogelijkheid tot directer contact tussen investeerders en projecten.

 

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Zonnepanelen betalen zichzelf meer dan terug. De overheid heeft er voor gezorgd dat de investering in de zonnepanelen een slimme keuze is. Door een pv-systeem wek je als organisatie zelf groene stroom op en heb je een lagere CO2-voetafdruk. Daarbij zijn je energiekosten direct lager. Is de financiering volledig afgelost dan heb je daarna een afbetaald zonne-energiesysteem dat nog jarenlang mee kan.

Energierekening met zonnepanelen - ZonnepanelenDelen financiering


ZONNEPANELEN MET FINANCIERING

Via de financieringsoplossingen van ZonnepanelenDelen kan jouw organisatie – zonder dat het zelf hoeft te investeren – direct eigenaarschap verkrijgen van het zonnepanelensysteem. Het dak van de organisatie benutten zorgt dus direct voor een kostenbesparing.

De financiering en het beheer van het zonne-energiesysteem maken we elke dag weer makkelijker met ZonnepanelenDelen. Met hoogwaardige juridische documentatie en op maat gemaakte software voor het beheer van zonne-energieprojecten. 60 zonne-energieprojecten voor meer dan 100.000 zonnepanelen genieten al van deze voordelen.


Eenvoudig financiering verkrijgen kan gemakkelijk via:

financiering zonnepanelendelen blogpost