De grootste virtuele zonne-energie centrale te realiseren.


De zon geeft ons ieder uur meer energie dan wij in één jaar verbruiken op de aarde. ZonnepanelenDelen wil samen met alle ZonneDelers deze energie opvangen en bouwen aan een virtuele zonne-energie centrale.   


Wij zijn ZonnepanelenDelen en via ons platform financieren wij zonnedaken en zonneparken. Op deze manier kunnen we iedereen de mogelijkheid geven om op eenvoudige wijze een bijdrage te leveren aan meer duurzame energie in Nederland.


Deel je ook mee?


Wij maken zonne-energie voor iedereen bereikbaar, al sinds 2014. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot het investeringsplatform voor zonne-energie. Je doet al mee vanaf 25 euro.

Duizenden ZonneDelers zijn je al voorgegaan. Zij hebben onder andere samen de zonne-energie installatie op het voetbalstadion van FC Groningen en FC Volendam, Zonnedak Nissan en het destijds grootste zonnepark van Noord-Brabant de ZonneWIJDe mogelijk gemaakt. Inmiddels zijn er meer dan 100 grotere zonne-energieprojecten gerealiseerd, de projecten besparen jaarlijks vele tientallen miljoenen kilo CO2.
 

Ook jij kunt meedoen om, samen met andere ZonneDelers, te zorgen voor een versnelling van de groei van zonne-energie in Nederland! 


ZonnepanelenDelen is opgestart om zonne-energie voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken. Wij vinden dat iedereen moet kunnen profiteren van zonne-energie:

  • Ook al heb je geen (geschikt) dak thuis.
  • Welke ‘omvang’ van de portemonnee je ook hebt.
  • Bij welke energieleverancier je ook zit.
  • Onafhankelijk waar je zelf woont.