Binnen de Apple - iOS app store kun je de mobiele ZonneDelen app downloaden voor jouw iOS apparaat.

Jouw iOS apparaat moet compatible zijn: Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Wil je alle kernmerken van de app zien ga dan naar onze landingspage voor de ZonneDelen App op http://app.zonnepanelendelen.nl/

De android versie staat op de planning, wanneer deze in de PlayStore beschikbaar zal zijn, kunnen we nog niet goed aangeven.