Ben je verhuisd? Ben je overgestapt naar een andere bank of heb je een andere energieleverancier? Wil je notificaties wijzigen? Wijzig deze dan in het dashboard van ZonnepanelenDelen. Je kunt je bankrekeningnummer niet zelf wijzigen. Wij doen dit graag voor je.

Gegevens wijzigen

Via Instellingen of Jouw Profiel kun je je persoonlijke gegevens aanpassen, bankgegevens aanpassen, wachtwoord wijzigen, extra beveiliging (sms controle) toevoegen en instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

ZonneDelen zijn obligaties op naam, daarom kun je niet de naamstelling van het account aanpassen.

Bankrekeningnummer wijzigen

Het aanpassen van je bankrekeningnummer kun je na inloggen doen in je profiel. Zorg ervoor dat de naam van het bankrekeningnummer overeenkomt met de naam in je account van ZonnepanelenDelen. Als de naam niet overeenkomt, kan de betaalpartner de betaling niet verwerken.

Energieleverancier wijzigen

Het doorgeven van de energieleverancier kun je zelf doen via instellingen in je account. Kies voor persoonlijke gegevens. Ben je klant bij de energieleverancier, die ook partner van het zonne-energieproject is, dan krijg je een extra vergoeding op de opgewekte zonnestroom.

We vragen naast het invullen van de energieleverancier ook om het klantnummer, zodat er bij eventuele vertraging van gegevens een controle plaats kan vinden via het klantnummer.

Het invoeren van je energieleverancier is optioneel. Heb je geen energieleverancier ingevuld dan keren we de ZonneRente direct uit op het bankrekeningnummer wat van jou bekend is bij ZonnepanelenDelen. Dit gebeurt over het algemeen 21 dagen na het aflopen van het ZonneRente jaar, tenzij anders vermeld in het Informatie Memorandum.

Goed om te weten

• Je kunt een account maken via Registreren op website ZonnepanelenDelen.
  • We sturen drie weken vóór de afloop van de ZonneRente jaar van een zonne-energie project een e-mail uit, waarin we vragen om je gegevens te controleren.